Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Stationsstraat in Maastricht

  • 123 m2
  • 4 kamers
  • 23 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR IMMOSA MAKELAARDIJ.

Leuke ongemeubileerde eengezinswoning in Gronsveld, nabij Maastricht. De woning heeft een totale oppervlakte van 123 m² en heeft 3 slaapkamers, ruime doorzonwoonkamer, aparte leefkeuken met een bijkeuken en een ruime terras met tuin op het zuidoosten.

De woning wordt betreden via de hal van 6 m² die toegang geeft tot alle ruimtes en waar zich ook het toilet bevind.

De woonkamer heeft een oppervlakte van 30 m² en beschikt over een mooie parket vloer. De twee prachtig grote deuren geven toegang tot de ruime tuin. Ook zorgen deze deuren ervoor dat er een mooie lichtinval is. De woonkamer heeft meer dan genoeg oppervlakte om te worden gesplitst in een eetgedeelte en een zitgedeelte.

De keuken heeft een oppervlakte van 11 m² en beschikt verder over een 4 pits gas kookstel, afzuigkap, ingebouwde oven, een grote koelvriescombinatie, wastafel met luxe mengkraan, 10 ruime keukenkasten en geeft toegang tot de bijkeuken van 4m².

Op de eerste verdieping zijn 3 volwaardige slaapkamers. Elke slaapkamer is voorzien van een eigen wastafel met fontein. De eerste slaapkamer heeft een oppervlakte van 17 m². Deze woonkamer kijkt uit over de tuin. De tweede slaapkamer heeft een oppervlakte van 11 m² en kijkt ook uit over de tuin.
De derde slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en heeft een oppervlakte van 12 m².

De badkamer is ook gevestigd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van 4,8 m². Verder is er een toilet, wastafel met fontein en spiegel en een ruime douche aanwezig.

Op zolder is er een zolderkamer die eventueel als kinderspeelkamer zou kunnen worden gebruikt. De oppervlakte van deze kamer is 10 m² en beschikt over enkele inbouwkasten. Verder is er op de zolder nog een berging van 5 m².

De tuin is als het ware opgesplitst in 2 delen. Een terrasdeel en een grasdeel. De tuin is een ruime tuin en de huurder kan heerlijk in de zon zitten. Ook kan de huurder gebruik maken van de carport aan de voorkant van de woning.

Huurprijs is € 900,00 per maand exclusief. De bijkomende woonkosten voor G,W,E internet en tv zullen ongeveer uitkomen op € 250,00 per maand. Gemeentelijke belastingen zijn ongeveer € 40,00 euro per maand.

Binnen enkele minuten bent u in Maastricht, AZM of Eijsden. Ideaal voor een werkend koppel, expat.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Soort: Vrijstaande woning
Stad Maastricht
Wijk/buurt: Gronsveld
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart