Huurwoning huren: niet meer beschikbaar Margauxlaan in Maastricht

  • 140 m2
  • 6 kamers
  • 13 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Huurwoning in Maastricht. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Nette eengezinswoning gelegen in de zeer geliefde en kindvriendelijke wijk Campagne te Maastricht. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, afgewerkte zolderkamer, omsloten achtertuin en garage.

INDELING

Begane grond:

Entree welke een verbinding maakt met woonkamer, toilet, meterkast en garage.

De woonkamer met open keuken (9.17m x 5.34m) is gelegen aan de achterzijde van de woning en middels een grote schuifpui verbonden met de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een onderhoudsvriendelijke tegelvloer welke doorloopt naar de keuken. Deze is gelegen aan de voorzijde, opgetrokken in L-vorm en voorzien van oven, 4 pits fornuis, afzuigkap en koelkast. In de keuken is uitkijk richting de straat, maar tevens is er een raam welke lichtinval voorziet tussen keuken en woonkamer.

De garage biedt ruimte voor de stalling van een personenwagen en is eveneens voorzien van een vliering.

Eerste etage:

Hier bevinden zich slaapkamer I (4.29m x 1.88m), slaapkamer II (3.10m x 2.10m) aan de achterzijde en de ruime hoofdslaapkamer (4.70m x 3,10m) aan de voorzijde. Alle slaapkamers, alsmede de overloop, zijn voorzien van een laminaatvloer. De moderne badkamer is voorzien een ligbad, wasmeubel en tweede toilet.

Tweede etage:

Hier bevindt zich een ruime zolderkamer voorzien van een laminaatvloer en Velux dakraam. Deze kamer is geschikt als 4e slaap-/hobbykamer. Apart van deze kamer is een opbergruimte gelegen waar tevens de CV installatie is geplaatst (luchtverwarming).

Bijzonderheden:
- Deze woning is niet geschikt voor studenten en of woningdelers.

Huurgegevens:
- De huur excl. G/W/E bedraagt € 1350,- per maand.
- De waarborgsom bedraagt € 2000,-.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Soort: Twee-onder-een-kapwoning
Stad Maastricht
Wijk/buurt: Campagne
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart