Rental Property for rent: no longer available Prins Hessen Casselstraat in Maastricht

  • 120 m2
  • 7 rooms
  • 29 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit statige en tot mansion volledig gemeubileerd en ingerichte herenhuis, gelegen direct aan het stadspark, is voorzien van 2 slaapkamers, 3 badkamers waarvan een met sauna en authentieke binnentuin. Deze woning geeft direct bij binnenkomst een groot gevoel van luxe waarbij de sfeer u meteen omarmd. Gelegen in het Jekerkwartier, direct in het centrum van Maastricht.

Indeling;

Begane grond: Woonkamer luxe inrichting. Onderhoudsvrije binnentuin aan de achterkant van de woning. Leefkeuken voorzien van Amerikaanse koelkast met ijsmachine en vriezer, oven, magnetron, gasfornuis en afzuigkap. Aparte wasruimte met wasmachine en droger. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de wellness ruimte met grote sauna, regendouche en toilet.

1e verdieping: slaapkamer 1, met authentiek balkon, dat uitzicht geeft op het stadspark, volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, design toilet en luxe wastafels.

2e verdieping: slaapkamer 2 v.v. design verlichting en tv. Aparte badkamer v.v. ruime douche, toilet en dubbele wastafel. Design, verlichting en tv.

Deze beauty is ook voorzien van een alarmsysteem en op de begane grond van elektrische bedienbare rolluiken met tijdklok.

Huurprijs: € 1.995,00 exclusief servicekosten

Deze woning is een parel die die overeenkomstige huurders zoekt!

Read more with an subscription!

General information

Type: Semi-Detached House
City Maastricht
District/Neighbourhood: Jekerkwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map