Rental Property for rent: no longer available Prins Hessen Casselstraat in Maastricht

  • 120 m2
  • 7 rooms
  • 06 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Rental Property in Maastricht. You can contact the advertiser if you have any questions.

Dit statige en tot mansion ingerichte herenhuis, gelegen direct aan het stadspark, is voorzien van 2 slaapkamers, 3 badkamers waarvan een met sauna en authentieke binnentuin. Deze woning geeft direct bij binnenkomst een groot gevoel van luxe waarbij de sfeer u meteen omarmd. Gelegen in het Jekerkwartier, direct in het centrum van Maastricht.

Indeling;

Begane grond: Woonkamer luxe inrichting. onderhoudsvrije binnentuin aan de achterkant van de woning. Leef keuken voorzien van Amerikaanse koelkast met ijsmachine en vriezer, oven, magnetron, gas- fornuis en afzuigkap. Aparte wasruimte met wasmachine en droger. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de wellness ruimte met grote sauna,regendouche en toilet.

1e verdieping: slaapkamer 1, met authentiek balkon, dat uitzicht geeft op het stadspark, volledig ingerichte badkamer met inloopdouche, design toilet en luxe wastafels.

2e verdieping: slaapkamer 2 vv design verlichting en tv. Separate badkamer v.v. ruime douche,toilet en dubbele wastafel. design verlichting en tv.

Huurprijs: €2.400,00 exclusief servicekosten
Servicekosten €375,00 voor g,e,w, internet/tv en meubilering. Totale huurprijs: €2.775,00

Deze woning is een parel die dienovereenkomstige huurders zoekt!

Read more with an subscription!

General information

Type: Mansion
City Maastricht
District/Neighbourhood: Jekerkwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map